Íngrid Álvarez Valencia (Llicenciada en Odontologia 2005)

“Ella es una mujer especial", com diu la cançó de Ricky Martin!

L’Íngrid té una personalitat forta, és d'aquelles persones que tothom vol tenir a prop en els moments difícils. És forta, valenta, decidida, responsable, segura de si mateixa, amb les idees clares i capaç de tirar endavant per afrontar qualsevol situació. Sap el que vol, com ho vol i com aconseguir-ho. És caparruda, tossuda i inesgotable: treurà les forces d'on faci falta per obtenir els seus objectius.

I al mateix temps és una dona dolça, carinyosa, extravertida, divertida, esbojarrada i sobretot sincera com n'hi ha poques. Una companya lleial que es preocupa pels seus, ja siguin amics, família o pacients. Hi ha espai per tothom al seu cor i és un luxe poder comptar amb algú així en aquesta vida.

Si teniu la oportunitat de conèixer-la, entendreu molt millor aquesta descripció. I el que és més important: em donareu la raó.

"Ella es una mujer especial como venida de otro planeta"... ja ho deia Ricky Martin....

Llicenciada en Odontologia per la UB el 2005, especialitzada en ortodòncia l’any 2007 a la CD.Casas, amb el Dr. Xavier Casas Estivales i en odontopediatria l’any 2010 a l’ACM amb la Dra. Patricia Gatón Hernández. Dos grans mestres i exemples d’una odontologia basada en l’evidència científica més actual, amb moltes ganes de compartir els coneixements i experiència personals i formar així grans odontòlegs que miren per la salut i el cos, el bon servei i tracte al pacient. Formació en Ortoposturodòncia i Ortodòncia postural amb el Dr. Michel Clauzade a Perpignan, i en col·laboració amb altres professionals per treballar la millorar i funció del cos amb la correcció de la postura. Formació que ha realitzat i la que queda per realitzar, per poder estar treballant amb les últimes tècniques i actualitzacions del camp de l’odontologia i la salut dels nostres pacients.

Curs d'Atenció Odontològica a pacients amb necessitats especials, impartit per Dra. Raquel Assed B. Da Silva, Dra. Alexandra Mussolino de Queiroz i Dra. Patricia Gatón Hernández l'any 2012.

Mònica Pellejero (Llicenciada en Odontologia - Especialitat en Cirurgia Bucodental)


El nostre equip


Amb un equip format a partir de la mateixa base on l’important és el pacient i la seva salut en un sentit global i holístico-natural, i valorant molt la prevenció i el tractament mínim invasiu de les malalties.
El treball és conjunt perquè creiem en una odontologia més actual i més humana que sinó no seria possible.
Cristina Fernandez - (Tècnica especialista Aministrativa
Tècnica en Educació Infantil i gran experiència en lleure amb discapacitats a l'escola LES AIGÜES de Mataró)

Una dona que té la capacitat de funcionar a dos ritmes però que s'ha convertit mestra en l'art de saber aplicar un o altre tempo segons sigui necessari. D'aparença relaxada i pausada es caracteritza per una gran energia que li permet afrontar els reptes amb gran valor , ja siguin en el professional, esportiu o personal . Dona amb valors clars als quals es manté fidel en tot moment i amb la generositat com a element que la identifica clarament.

Ainara Epelde ( Odontòloga especialista en Teràpia Neural i Neurofocal)

Llicenciada en Odontologia l'any 2007 i amb formació del Màster de Teràpia Neural i Neurofocal i Odontologia NF. L'any 2012 va assistir al congrés internacional de teràpia neural i està en continua formació.

"Tras su apariencia tímida, se esconde una mujer valiente y fuerte, una mujer que cree que el mundo se puede cambiar y además, lucha por ello. La admiro y mucho. Admiro su constancia, porque a diferencia de muchos que nos quejamos, ella me demuestra que tiene voluntad.

Cuando la conozcas descubrirás una persona entregada a su profesión, alguien que sabe escuchar y que tratará de aportar su granito de arena para mejorar tu calidad de vida. Si vienes buscando una odontóloga neurofocal, estás de suerte, porque además, en Ainara vas a encontrar una persona a la que le importas."

Anna Jané - (Diplomada en Fisioteràpia. Universitat de Vic UVIC. 2006-2009 - Osteòpata D.O. (Postgrau Osteopatia clínica) Universitat Ramon Llull, Barcelona 2009-2013


És una dona discreta, atenta, responsable i amb molta empatia vers els seus pacients. Des de que ha sigut mare se li ha obert un nou món davant i té un interès especial per la pediatria, la maternitat i tot el que ho envolta.
Considera que en la Fisioteràpia, com a professió sanitària, sempre cal un continu aprenentatge i especialització sense perdre mai una visió integradora de la salut. Per aquest motiu procura estar en constant formació i amb la inquietud d’aprendre més amb un objectiu clar, millorar la salut dels seus pacients.


Diplomada en Fisioteràpia per l’Universitat de Vic, Osteòpata D.O. per la Universitat Ramón Llull. Ha realitzat formacions per especialitzar-se en Disfuncions de l’ATM, tractament Posturo-Oclusal, Disfuncions del sòl pèlvic, tractaments osteopàtics durant l’embaràs i recuperació post part, gimnàstica abdominal hipopresiva, Pediatria (tractament del còlic del lactant, Fisioteràpia respiratòria pediàtrica) i recentment formada com a Assessora de lactància materna.
Convençuda que des de la fisioteràpia i l'osteopatia es poden treballar aquells problemes d'ATM, crani-mandibulars, mal oclusions, deglucions atípiques, bruxismes, vertígens, dolors al portar ortodòncia, dolors cervicals, disfuncions a distància i posturals que sovint apareixen a una clínica odontològica.

Fiolosofia OSICSServeis odontològicsServeis complementarisEt recomanemOSICS 2.0

Create a free web site at www.plisweb.com