La Kinesiologia és una teràpia natural que considera la ment i el cos com una entitat unida, i per tant, cuidar una de les dues parts beneficiarà sempre a l’altre.

Aquesta disciplina té com a objectiu identificar la zona del cos que està originant un desequilibri al pacient mitjançant l’evaluació del to muscular i la seva qualitat de resposta. La musculatura està relacionada als diferents òrgans i funcions del cos, originant una resposta adequada ( o no resposta ) en el cas que el sistema que l’alimenta ( sistema nerviós, limfàtic, sanguini..) no estigui bloquejat o una resposta negativa indicant una disfuncionalitat.

Així, la kinesiologia utilitza un test muscular amb el qual l’especialista pot detectar on estan les zones problemàtiques i les conseqüències que té això sobre el cos, podent diagnosticar o derivar a procediments terapèutics per desbloquejar les arees, reduïr l’estrés, afavorir la circulació de la sang i l’oxigenació de les parts comprimides, entre d’altres.

A OSICS apliquem la kinesiologia per a diferents tractaments:

1.Testatge de metalls: detectem possibles alèrgies o intoleràncies a metalls que sovint utilitzem en tractaments com ortodòncia, implantologia, pròtesi removible, amalgames, entre d’altres.
2.Visites complertes on busquem l’origen de problemes com fongs, càndides, problemes d’oïda i mucositat, alteracions alimentaries ... i el tractament per a la curació d’aquest.
Kinesiologia
Fiolosofia OSICSServeis odontològicsServeis complementarisEt recomanemOSICS 2.0

Create a free web site at www.plisweb.com