Per realitzar una ortodòncia o una rehabilitació bucodental, cal valorar tot el cos i la postura, ens ajuden les fèrules oclusals de resina, amb prèvies proves kinesiològiques i osteopàtiques, que cerquen reposicionar la mandíbula en la posició adequada de manera que tant el sistema articular i muscular recuperin la seva correcta funcionalitat. Es porta les 24 hores al dia només es retira per a la correcta higiene i durant el temps que sigui necessari, sota controls periòdics. Aconseguit aquests objectius es podrà realitzar una rehabilitació en condicions.

En moltes ocasions, davant de disfuncions craneo-mandibulars, amb problemes de l’ATM i postura, cal la presència de l’osteòpata, kinesiòleg, fisioterapuetua, etc. per tal de poder valorar en conjunt al pacient i proposar el tractament més adequat.

Existeixen molts tipus de pròtesis bucodentals, cal fer un estudi diagnòstic exhaustiu de quina és la millor opció, menys agressiva i més conservadora, i quina acceptarà el teu cos. Els material per fer les pròtesi són molt diversos, però hem d’utilitzar els material més biocompatibles amb el cos de cada pacient, i en cas d’haver de col·locar metalls en boca, cal testar quin és el que tolera el cos del pacient és essencial per col·locar una pròtesi que no provocarà toxicitat al pacient perquè el seu cos ho accepta.

Pròtesi bucal
Fiolosofia OSICSServeis odontològicsServeis complementarisEt recomanemOSICS 2.0

Create a free web site at www.plisweb.com